Чипровски килими | Елиса Арт ЕООД
Kilim.bg ЮНЕСКО: Чипровските килими са част от световното нематериално културно наследство
English Български Начало|Лична информация|Избрани|Регистрация|Влез
Чипровските килими - световно нематериално културно наследство
ЮНЕСКО За нас Услуги Обратна връзка Контакт Количка (0)

ЧИПРОВСКИ КИЛИМИ

Чипровските килими се изработват по най-стара и автентична технология. Тъкат се изцяло ръчно на вертикален стан от естествени материали - вълна и памук. Тъканта е гладка, а килимите са двулицеви, еднакви от двете страни. Изпъстрени са със стилизирани фигури, проникновени от народния бит и култура. Изклюючително красиви, здрави и практични.

Head of Cabbage

Нашите килими се отличават със стабилни цветове, палитра от изтънчено подбрани багри, автенчични мотиви и модели. Нашата цел е не само да представим чипровските килими в цялата им оригиналност. Имайки предвид модните тенденции в съвременния интериор, ние ви предлагаме уникални чипровски килими със съвременен облик и актуална цветова гама.

Karakachka - Black Eyes Bride

Елиса Арт ЕООД като производител на чипровски килими предоставя на Вашето внимание селекция от уникални модели килими, както и възможността лесно да закупите килим онлайн или да поръчате килим по ваше желание относно модел, размер или цвят. В нашият електронен магазин ще намерите оригинални и автентични образци на килимарското изкуство, а също и модели със съвременен облик, които хармонично се съчетават с модерният Ви интериор.

Cluster

Като символ на автентичния бит и култура, чипровският килим е забележителен аксесоар към всеки интериор и неоценим подарък за всеки, който уважава творческият ръчен труд и непреходната красота.Елиса Арт ЕООД
тел: +359 88 890 0328
Светлана Илиева
email:info@kilim.bg
Офис:
ул. "Хубавка" 1
гр .София 1111
България
Адрес за кореспонденция:
жк.Дружба, бл.212, вх.А, ап.23
гр. София 1528
България

Payment By PayPal and 2CO
Copyright © 2009 Elisarugs.com
За осигуряване на правата Ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ако натиснете бутона "Приемам всички", ще ни дадете съгласието си, описано детайлно в Политиката за повериелност и Политиката за бисквитите.