Килими - автентични и модерни

Чипровските килими се изработват по най-стара и автентична технология. Тъкат се изцяло ръчно на вертикален стан от естествени материали - вълна и памук. Тъканта е гладка, а килимите са двулицеви, еднакви от двете страни. Изпъстрени са със стилизирани фигури, проникновени от народния бит и култура. Изключително красиви, здрави и практични.

Head of Cabbage

Нашите килими се отличават със стабилни цветове, палитра от изтънчено подбрани багри, автенчични мотиви и модели. Нашата цел е не само да представим чипровските килими в цялата им оригиналност. Имайки предвид модните тенденции в съвременния интериор, ние ви предлагаме уникални чипровски килими със съвременен облик и актуална цветова гама.

Karakachka - Black Eyes Bride

Елиса Арт ЕООД като производител на чипровски килими предоставя на Вашето внимание селекция от уникални модели килими, както и възможността лесно да закупите килим онлайн или да поръчате килим по ваше желание относно модел, размер или цвят. При нас можете да намерите оригинални и автентични образци на килимарското изкуство, а също и модели със съвременен облик, които хармонично се съчетават с модерният Ви интериор.

Cluster

Като символ на автентичния бит и култура, чипровският килим е забележителен аксесоар към всеки интериор и неоценим подарък за всеки, който уважава творческият ръчен труд и непреходната красота.