Услуги

Като производител на чипровски килими ние работим, за да Ви предложим килими на конкурентни цени, разнообразен асортимент и отлично качество, което да задоволи изтънченият Ви вкус. В нашият онлайн магазин Kilim.bg Ви предлагаме килими, които можете да закупите директно от нас веднага или поръчате по снимка, само с няколко натискания на мишката. Освен това, предлагаме Ви професионално изпълнение и на следните услуги:

  • Изработка на килим по указани от вас размери. С тази услуга искаме да Ви улесним в процеса на обзавеждане на вашия дом, като ви предложим изработка на килим по желани от вас размери.
  • Изработка на килим по желани от вас цветове. Можете да изберете цветовите комбинации и нюанси на основните цветове в килима, както и цветовата комбинация на всеки отделен мотив. Цветовете можете да ни ги опишете или да използвате примери от наличните снимки в сайта, можете да ни изпратите върху лист мостри от цветовете, както и мостри от пердета, дамаски, обзавеждане, така че да изработим килим, който да отговори на очакванията Ви и вашият естетически вкус, и прекрасно да се впише във вашия интериор.
  • Изработка на килим по избран от вас модел. Освен основен модел, бихте могли да изберете и допълнителни мотиви, които искате да втъчем във вашия килим. Ако желаете, можете да се проявите като дизайнер, като изработите проект с избрани от вас мотиви от снимките в нашия сайт. Важно е да знаете, че отделните фигури имат свой относителен размер, с който трябва да се съобразяваме, но не се притеснявайте, ние ще Ви помогнем във Вашия творчески процес
  • Втъкаване на лого или инициали. Можем да изработим за вас килим с втъкани вашите инициали или инициалите на човека, на когото искате да направите подарък. Можем също да втъчем ваше лого или символ, като ни го изпратите по пощата или на електронният ни адрес.
  • Изработка на килим изключително по Ваш проект. Тук имате възможност да разгърнете творческия си потенциал и да проектирате килим, за какъвто някога сте мечтали, нарисували или сънували, и ние ще го изработим за вас. Проектът Ви не е нужно да бъде с традиционни мотиви, а плод изцяло на вашето творческо въображение. Просто ни изпратете проект във вид на рисунка, чертеж или снимка по куриер, поща или имейл.

Цената на изработен по Ваша поръчка килим с традиционни мотиви зависи от сложността на модела, който сте избрали, размера и цветовете, и предварително не бихме могли да Ви я определим, но като цяло цената на поръчан от Вас килим ще струва с до 15% повече от подобен килим. Срока за изработка е около 75 дни.

Цената на килим изработен изключително по ваш проект може да варира в твърде широки граници и бихме могли да я определим само след представяне на проекта от ваша страна, както и срока за изработка бихме могли да коментираме само на по-късен етап.

За допълнителна информация не се колебайте да ни пишете на: info@kilim.bg